Orange stark-smoothie!

Apelsinerna är väldigt goda och saftiga nu. Använd dem till en fräsch året runt-smoothie som stärker immunförsvaret med C-vitamin av apelsin och lime och motverkar inflammationer med hjälp av ingefära och gurkmeja.  Mängden ingefära och gurkmeja kan varieras efter smak. Gurkmeja är starkt inflammationshämmande!

Orange stark-smoothie
1 stort glas eller 2 mindre
Ingredienser:
1-2 apelsiner
saft av 1 lime
1 bit ingefära, ca 5 5
½ -1 tsk gurkmeja

Gör så här:
Skala och dela apelsinerna. Dela i mindre bitar. Skala och skär ingefära i strimlor. Pressa lime. Mixa allt tillsammans i mixer eller med mixerstav, späd ev. med vatten så den får rätt konsistens– servera!

Självklart kan du välja bort eller addera andra frukter om du vill.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *